Mountainbike mania

Zaterdag 19 oktober 2019

GEWELGIG BEDANKT IEDEREEN!!!
MOUNTAINBIKEMANIA BLIJFT EEN EVENEMENT WAAR JE IEDER JAAR WEER AAN DEEL WILT NEMEN!!!


Zomaar een reactie van de zovele positieve reacties die wij van jullie hebben mogen ontvangen na al weer de vierde editie van MountainbikeMania. De editie van 2017 was er een die velen zich nog konden herinneren vanwege het drassige karakter maar 2018 was zoals wij, de Tourbuffels, ervaren als een editie waar alles klopte. Natuurlijk de fantastische stemming die jullie als deelnemer meenamen, het geweldige weer, de bewoners aan het parcours die flink uitgepakt hadden, kortom voor ons begint het aardig op een dorpsfeest te lijken waar niet alleen het dorp voor uitloopt, maar waar heel Nederland aan deel wil nemen.
En dan alles afsluiten met een geweldige afterparty.


Ruim 1500 deelnemers deden mee aan de MOOISTE NIGHTBIKETOCHT VAN HET OOSTEN. De meeste deelnemers kwamen met een dikke glimlach over de finish. 

Zaterdag 19 oktober 2019 zal alweer de vijfde editie van MountainbikeMania worden verreden
Dit belooft wat te worden, de Tourbuffels gaan dan echt een feestje vieren want wij hedden bij het bedenken van de eerste editie niet gedacht dat dit evenement zo'n succes zou gaan worden. Kortom wij pakken nog grootser uit!
Ervaring heeft ons geleerd dat de afgelopen jaren de inschrijving ruim voor aanvang vol zit, wil jij deelnemen aan dit geweldige evenement dan adviseren wij je om je nu al in te schrijven om er zeker van te zijn dat jij er ook bij bent de 19e oktober 2019!

Er is net als de editie van 2018 een maximum aantal deelnemers en vol = vol!
Er is geen na-inschrijving op 19 oktober 2019.
Dit omdat wij de kwaliteit en veiligheid van jullie willen waarborgen.

Wil jij voor dat je gaat fietsen nog even eten, dan kan dat vanaf 17,00 uur. 
Hiervoor moet je je wel inschrijven op het online inschrijfformulier.

Kortom; lekker strak in je pak op de fiets!

Natuurlijk eindigen wij de tocht zoals altijd met een “Gigantische” afterparty.

Wil je optimaal gebruik maken van het evenement maak dan gebruik van de mogelijkheid om te overnachten in de vele hotels, bungalows en B & B. Deze vind je op de volgende link Snurk lokaties

Veel fun, angst en beven maar bovenal heel veel plezier.

 

 


Deel dit bericht: