Mountainbike mania

Zaterdag 3 november 2018

HELAAS!
OOK DE VIERDE EDITIE VAN MOUNTAINBIKEMANIA IS HELEMAAL UITVERKOCHT!!!


De derde editie van Mountainbikemania, 28 oktober 2017 was er eentje die iedereen bij blijft! Een echte herfsttocht, voldoende wind, lekkere motregen en een drassige ondergrond van alle regen die de weken ervoor was gevallen. Ruim 1500 deelnemers deden mee aan de MOOISTE NIGHTBIKETOCHT VAN HET OOSTEN. De meeste deelnemers kwamen met een dikke glimlach, sommigen enigzins uitgeput met een bult modder op de fiets en op de rug over de finish.
Daarna storte iedereen zich weer met veel energie in de afterparty, wat een feest met als speciale act SWINGO BINGO!
Op zaterdag 3 november zal de vierde editie van MountainbikeMania worden verreden. Dit betekent dat wij, ons maar weer moeten gaan beraden wat voor een gekkigheid en uitdagende hindernissen wij voor jullie gaan verzinnen en uiteraard zal de route hier en daar weer aangepast gaan worden. Nog iets groter, nog meer plezier, nog meer lol, nog meer angst, nog meer sportieve uitdaging en natuurlijk nog meer gekkigheid!

Er is net als de editie van 2017 een maximum aantal deelnemers en vol = vol!
Er is geen na-inschrijving op 3 november 2018.
Dit omdat wij de kwaliteit en veiligheid van jullie willen waarborgen.
Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Ook is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een stamppot-pasta-buffe(l)(t) vanaf 17.00 uur.
Nog even lekker dineren met je fietsmaatjes, kortom een goeie prak voor strak in je fietspak.
Heb je je onlangs al ingeschreven en wil je nog deelnemen aan dit buffet kan je ons ook mailen; info@tourbuffels.nl 

Nieuw dit jaar is dat je kunt trouwen ergens op de route van MountainbikeMania, wil jij je vriend of vriendin verrassen in bijzijn van al jullie (mountainbike)vrienden geef je dan op waarom jullie tijdens deze tocht willen trouwen. Dit kan via ons e-mailadres info@tourbuffels.nl. Uit de aanmeldingen zullen de Tourbuffels een keuze maken. De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden door een ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Natuurlijk eindigen wij de tocht zoals altijd met een “Gigantische” afterparty.

Wil je optimaal gebruik maken van het evenement maak dan gebruik van de mogelijkheid om te overnachten in de vele hotels, bungalows en B & B. Deze vind je op de volgende link Snurk lokaties

Veel fun, angst en beven maar bovenal heel veel plezier.

 

 


Deel dit bericht: