Mountainbike mania

Zaterdag 23 oktober 2021

MOUNTAINBIKEMANIA 2021

De inschrijvingen van 2020 (deze is niet door gegaan vanwege het coronavirus) zijn geldig voor de tocht van 2021


Maar manoman wat was die vijfde editie een editie om niet snel meer te vergeten. Groots uitgepakt met een heuze skipiste, iedereen die dit meegemaakt heeft en dit thuis verteld heeft, die wordt compleet voor gek verklaart. Dat is mooi want dat zijn zijn de Tourbuffels ook! Een complete roze opblaaskerk is verezen midden in een woonwijk. Jaja, MountainbikeMania is een rijdend evenement waar sportieve inspanning, muziek en theater samenkomen!
Behoor jij nou bij degene die dit ook heeft gehoord van vrienden die deze tocht hebben gereden, maar jij niet, schrijf je dan nu snel in op onze inschrijfpagina. Want iedereen die deze rit al één, twee of zelfs al vijf keer hebben gereden zijn er met de zesde editie ook weer bij!

Na het succes van voorgaande jaren hebben wij als Tourbuffels besloten, mede door het enthousiasme van jullie, dat wij in 2021 weer een MountainbikeMania gaan organiseren. Zaterdag 23 oktober a.s. zal het startschot om 19,00 uur afgaan, waarna er weer ruim 1800 deelnemers uit heel Nederland, Duitsland en Belgie aan deel zullen nemen. Zorg dat je op tijd ingeschreven bent want bij ons geldt vol = vol!

Er is geen na-inschrijving op 23 oktober 2021.
Dit omdat wij de kwaliteit en veiligheid van jullie willen waarborgen.

Wil jij voor dat je gaat fietsen nog even eten, dan kan dat vanaf 17,00 uur. 
Hiervoor moet je je wel inschrijven op het online inschrijfformulier.

Kortom; lekker strak in je pak op de fiets!

Natuurlijk eindigen wij de tocht zoals altijd met een “Gigantische” afterparty.

Wil je optimaal gebruik maken van het evenement maak dan gebruik van de mogelijkheid om te overnachten in de vele hotels, bungalows en B & B. Deze vind je op de volgende link Snurk locaties

Veel fun, angst en beven maar bovenal heel veel plezier.

 

 


Deel dit bericht: